Garantia si Returul Produselor

Termeni si condiții

SC VAPECOM SRL isi rezerva dreptul de a face modificari la situl www.qvape.ro fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizator, în acest sens.

Folosirea si comandarea produselor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in cele ce urmeaza.

Definitii:

Vanzator – SC VAPECOM SRL

Cumparator – Persoana fizica sau juridica care este deacord cu termenii si conditiile de pe situl www.qvape.ro .

Garantia si returul produselor

Toate produsele comercializate prin www.qvape.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic cat mai repede posibil dar nu mai tarziu de 48 ore, pentru a incepe demararea inlocuirii produsului defect.

Produsul defect trebuie prezentat pentru constatare impreuna cu certificatul de garantie si factura eliberate de SC VAPECOM SRL, In ambalajul original cat si toate accesoriile acestuia , in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparatii.

SC VAPECOM SRL nu raspunde de deteriorarea produselor pe timpul transportului si nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei

Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate.

ATOMIZOARE

Atomizoarele(vaporizatoarele) sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului, de aceea sunt considerate consumabile.

La atomizoarele de tip RDA/RTA/RDTA suruburile,pinul central si celelalte componente care au filet, daca prezinta urme de folosire improprie nu vor beneficia de garantie

BATERII SI MODURILE ELECTRONICE

Bateriile si modurile electronice sunt acoperite de o garantie de 60 zile de la data achizitionarii. Aceasta inseamna ca in perioada de 60 zile de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuita a produsului,iar in cazul in care nu poate fi reparat ,de inlocuirea acestuia cu unul nou.

Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.

Termeni si conditii de garantie

Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului.

NU SE ACORDA GARANTIE:

  1. Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, scurt-circuitare, imersie in lichide sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare.
  2. Nu fac obiectul garantiei consumabilele(lichide si rezistente).

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor.

Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G 21/92 si H.G 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea prezentului document. Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari avantajoase pentru ambele parti.

Returul de produse

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate la magazinul online www.qvape.ro impreuna cu factura si certificatul de garantie.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Nu pot fi returnate urmatoarele produse:

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (Atomizoarele) sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportand plata in ambele sensuri (tur-retur).